Slimm Facilitair
Onze aanpak

Eenvoudige facilitaire vraag?

Eén telefoontje volstaat.

Bijvoorbeeld: je bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf of ongediertebestrijder. In dat geval hoef je nooit lang te wachten en brengen we snel een offerte uit. Zeker als jij alle kengetallen voor ons paraat hebt (aantal ruimtes, aantal m2 etc.) kunnen we het telefonisch regelen. En ontvang jij in elk geval binnen 48 uur ons voorstel.

Uitgebreide facilitaire vraag? Één bezoek volstaat.
Bijvoorbeeld: je zoekt een bedrijf dat alles voor je regelt. Van schoonmaak tot glasbewassing, van ongediertebestrijding tot de levering van sanitaire supplies. En zelfs de automatencatering, het wassen van bedrijfskleding of andere specialistische diensten.
In dat geval willen we persoonlijk kennismaken. En bij jou op locatie inventariseren wat je wensen en eisen zijn.

Offerte. Inclusief een scherpe prijs.
Na ons (telefoon)gesprek gaan we aan de slag. We maken een offerte waarin staat wat we samen hebben besproken. In de offerte geven we je een advies voor het uitvoeren van de gevraagde facilitaire diensten, inclusief een scherpe prijs.

Deze bedrijven kozen al voor Blankers Facilitair

Uitvoering en contractbeheer. Snel van start.
Ga je akkoord met onze offerte? Dan leggen we onze samenwerking vast in een contract.
En kan de uitvoering van de facilitaire diensten beginnen volgens de planning die wij hebben afgesproken. Wij begeleiden het project, houden voortdurend een vinger aan de pols en zijn bij vragen jouw aanspreekpunt.

Wij zijn eindverantwoordelijk. Altijd.
Misschien heb je zelf wel eens gezocht naar een schoonmaakbedrijf. Dan is het altijd nog maar afwachten welke kwaliteit je krijgt. En of de prijs marktconform is. Lastig om dat zelf te beoordelen. Wij zijn al jaren actief in deze branche en staan voor de kwaliteit die wij samen met onze partnerbedrijven leveren.

Een aanspreekpunt. Met landelijke dekking.
Heb je een bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland? Dan maken we één uniform werkprogramma voor het uitvoeren van de facilitaire diensten op alle locaties. Om jou de best mogelijke prijs te bieden, selecteren we per locatie een partner met geografisch gezien de beste uitvalsbasis.

Blankers Facilitair

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van ons formulier en je ontvangt een voorstel binnen 48 uur.