Blankers Facilitair
10x Blankers Facilitair

10 redenen waarom je voor Blankers Facilitair kiest

Als het moet vandaag nog.

1

Deskundig advies

Ook als je een facilitair medewerker hebt, mag je ons altijd bellen. Het is namelijk niet verkeerd om van tijd tot tijd je facilitaire processen te beoordelen. En verbeterpunten in kaart te brengen.

2

Één aanspreekpunt voor álle diensten.

Of je nu één of meerdere facilitaire diensten via ons inkoopt, je hebt altijd één aanspreekpunt. Dat werkt een stuk prettiger: achter de schermen regelen wij alles voor je.

3

Hoge kwaliteit,
scherpe prijs

Blankers Facilitair staat voor het maken van slimme keuzes in jouw voordeel. Maar zonder concessies te doen aan kwaliteit. Zo kopen wij onze facilitaire diensten altijd scherp in.

4

Korte lijnen.

Helder en op tijd communiceren, daar houden wij van. En afspraak is ook altijd afspraak.
Negen van de tien keer praat je direct met je contactpersoon, zonder tussenkomst van een telefoniste of assistente.

5

Netwerk van gerenommeerde partners.

Wij kennen de facilitaire branche door en door en werken uitsluitend samen met professionals. Specialisten die net als wij snel schakelen en aan een half woord genoeg hebben.

6

Geen omkijken
naar contracten.

Wij sluiten de contracten met de uitvoerende partijen af en beheren deze contracten voor je. Periodiek voeren we kwaliteitscontroles uit en bespreken we met jou of alles naar wens is.

7

Landelijk dekking.

Of je nu een bedrijf hebt in Limburg, in Groningen of in beide provincies. Wij zorgen ervoor dat jij de facilitaire diensten krijgt waar en wanneer je ze nodig hebt. De partners die wij daarvoor inzetten leveren door heel Nederland dezelfde hoge kwaliteit. En komen de afspraken na zoals wij die gemaakt hebben.

8

Permanente (kwaliteits)borging.

We checken voortdurend de kwaliteit van onze partnerbedrijven. Dat doen we al vooraf, voordat we ze selecteren om partner te worden vanBlankers Facilitair. Dat doen we ook structureel tijdens de uitvoering van het werk. En dat doen we achteraf, in de vorm van een klanttevredenheidsonderzoek. Klopt: we leggen de lat hoog.

9

100% onafhankelijk.

Voor elke opdracht selecteren wij zorgvuldig de partij die het best past bij de aard en omvang van de klus. We zijn met niemand getrouwd. Maar gaan voor jou altijd voor de beste deal.

10

24/7 bereikbaar bij calamiteiten

Als de nood aan de man is, wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom hebben wij een speciale calamiteitendienst. We zijn 24/7 bereikbaar.

Blankers Facilitair

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van ons formulier en je ontvangt een voorstel binnen 48 uur.